Bővíti a követésbe vonható gépjárművek körét a WebEye

2018.11.28. 08:03

Korábbi, a közúti áruszállítás széles spektrumán szerzett tapasztalatait felhasználva indította el új üzletágát a hazai járműkövetés piacvezető szereplője, a WebEye. Az idei év őszétől már nem csak a nehéz, de a könnyű haszongépjárművek használata során felmerülő igényeket is ki tudják szolgálni a legújabb telematikai innovációkkal.

A magyar tulajdonú, regionális piacvezető járműkövetési vállalkozás, a WebEye idén ősszel indította el kifejezetten kishaszon-gépjárművekre tervezett üzleti modelljét és üzletágát, MyWebEye néven. „A regionális fókuszstratégiánk alapján a Közép-Kelet Európai régió három kulcsországában (Magyarország, Románia, Lengyelország) egyszerre indítottuk el az új márkát" – mondta Tóth Levente, a WebEye Telematics Zrt. kereskedelmi vezérigazgatóhelyettese.

Az üzemanyag-jelentés, a valós idejű járműkövetés, a flotta-kihasználtság optimalizálása, az okmányok digitális nyilvántartása, vagy a külföldi napidíjak kiszámítása szolgáltatásokat ezentúl a kamionflották mellett a kishaszongépjármű szegmens tagjai is igénybe vehetik. Az „okos" logisztikai rendszerek telepítése segít a felhasználóknak a munkarend szervezésében, az útvonalak megtervezésében, üzemanyagspórolásban, az adminisztrációs és szervizköltségek csökkentésében.

Mostantól a furgonnal rendelkező fuvarozók is csatlakozhatnak a WebEye-hezForrás: MTI/Rosta Tibor

Az MyWebEye újdonságértéke az online hozzáférhetőségben és az egyszerűen használható alacsony havi díjas szolgálatásban rejlik. A korábban bonyolultnak tűnő rendszerek most számos felhasználási területen, bárki számára könnyen telepíthetőek és követhetőek egy központi felületen keresztül. A már meglévő funkciókon kívül olyan, az új célcsoport igényeire szabott elemeket is beépítettek a rendszerbe, mint az üzemanyagmérés és vezetési stílus elemzés, a valós idejű járműkövetés, az adott napon meglátogatott helyszínek összegyűjtése, valamint az aktuális sofőrök követésére szolgáló kulcskiadós riportok. A teljes szolgáltatáscsomag egyelőre a magyar, a román és a lengyel fuvarozók számára érhető el.