Erre az áruházára költött a SPAR majdnem 2 milliárd forintot

interspar, miskolc
A Szinva Parkban megnyílik a felújított áruház
Vágólapra másolva!
Mintegy 1,7 milliárd forintot költött az áruházlánc egyetlen üzletére. Mutatjuk, hol nyílik újra az átalakított egység.
Vágólapra másolva!

A cég modernizációs programja keretében teljes egészében felújította a miskolci Szinvapark Bevásárlóközpontban lévő áruházát.

A hipermarket a városközpont frekventált kereszteződésében álló Szinvapark Bevásárlóközpontban nyílik újra. A komplex átalakítás során a szerkezetig visszabontott eladóteret minden elemében megújították: a 3470 négyzetméteres vásárlóterületet a korábbi kialakítástól eltérően áttervezték. A friss árukat kínáló zöldség-gyümölcs és pékáruosztály – az alacsony bútorzat jellegéből adódóan – a hagyományos piacok közvetlen hangulatát idézi.

A Szinvaparkban megnyílik a felújított áruház Forrás: spar.hu

Az eladótér átrendezése során két, jól bejárható bevásárlói kört építettek ki, amelyek a kényelmesebb válogatás mellett a gyors, célzott bevásárlást is lehetővé teszik. A pénztárzónába önkiszolgáló kasszákat is telepítettek.

A SPAR az idei esztendőben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. Ebből az új áruházak nyitása mellett a meglévők korszerűsítésére is lehetőség nyílik” – mondta Maczelka Márk, a vállalat kommunikációs vezetője.

A beruházás értéke meghaladja az 1,7 milliárd forintot.

Az áruház 102 munkavállaló számára garantál biztos munkahelyet.

Az új szolgáltatások mellett, az épület a korábbiakhoz képest jóval energiatakarékosabb: a belső tereket kis fogyasztású LED-lámpák világítják meg, a szakemberek környezetbarát, szén-dioxidos hűtőközeggel működő kereskedelmi hűtést szereltek be, amely a hővisszanyerést is biztosítja.