Egy amerikai bírónő 2018 legjobban kereső tévés házigazdája

Judge Judy
372961 01: Judge Judy Sheindlin Handles The Case Between Drummer Robert Williams And John Lydon (A.K.A. Johnny Rotten Of The Sex Pistols) In The Reality Television Courtroom Series "Judge Judy", 11/24/97 Los Angeles, Ca. (Photo By Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az idei évben először, Judy Sheindlin, akit az Egyesült Államokban csak Judy bírónőként ismernek, nemcsak a tárgyalóteremben bizonyított, hanem az összes felkapott televíziós műsorvezető közül ő kereste a legtöbb pénzt.
Vágólapra másolva!

Amerikában továbbra is divatosnak számítanak a bírósági közvetítések, ennek pedig legismertebb alakja Judy Sheindlin, azaz Judy bírónő. Tévénézők milliói követik hetente, ahogyan próbálja megoldani a valóságshowba illő pereket és bűnügyeket. Mindezzel meglehetősen jól keres, hiszen idén 147 millió dollárt vihetett haza.

Sheindlin az előző évben adta el műsorának közvetítési jogait, valamint az eddig leadott több mint 5200 részt a CBS tévécsatornának 100 millió dollárért. Emellett Judy bírónő még 47 milliót kapott azért, mert ő a bírósági műsor házigazdája, így idén az átlagos éves fizetésének a tripláját vihette haza.

A remek évet követően Judy Sheindlin a 48. lett a leggazdagabb nők azon listáján, akik maguk voltak szerencséjük kovácsai. Jelenlegi vagyonát egyébként 400 millió dollárra becslik.

A műsorát napi szinten átlagosan 10 millióan követik, pedig már a 23 éve megy a televízióban, de úgy tűnik nem unják még őt az amerikaiak. A tévézés egyik nagyágyúja Dr. Phill ezzel szemben 4 millió embert csalogat a képernyők elé adásonként, míg Sean Hannity, a Fox News munkatársára 3,3 millióan kíváncsiak.