Ebben a szállodában minden nap karácsony van

2018.12.26. 14:25

Ebben az amerikai szállodában nemcsak pihenni és felüdülni lehet, hanem egész évben élvezni lehet a karácsonyi hangulatot, amit csak erősít a közeli hófödte hegycsúcs.

A New Hampshire-i Christmas Farm Innben az év minden napján igazi karácsonyi a hangulat, ráadásul a 60 ezer négyzetméteren elterülő szállodát eredetileg karácsonyi ajándékként építették 1778-ban.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A családi vállalkozás minden tekintetben igyekszik a szálloda vendégeit tökéletes karácsonyi hangulatban tartani, például a főépületben található szobák ikonikus ünnepi jelképekről kapták a nevüket, mint Télapó, Télanyó, vagy a Mikulás rénszarvasa – olvasható a Mirrornál.

The perfect place to meet Mrs. Claus!

Christmas Farm Inn (@christmasfarminn) által megosztott bejegyzés,

A fogadótér pedig olyan, mintha egy igazi karácsonyi képeslap lenne: hangulatos kanapé, épített kandalló és igazi házi sütemény várja a pihenni vágyókat. Ráadásul az étterem konyhája ünnepi menüvel is készül a vendégeknek, és a vacsorához igazi karácsonyi díszítés is jár.

A Christmas Farm Inn egy nagy üdülőkomplexum része, így akár arra is van lehetőség, ha valaki a közelben száll meg, hogy egy vacsora erejéig ismét átélje a decemberi ünnepi hangulatot. A szálloda teljes körű spa-kezelést kínál, valamint medencét és fitnesztermet, de a közelben lehet síelni is.

És még arra is lehetőséget nyújt, ha valaki karácsonyi hangulatú esküvőt szeretne, hogy azt itt szervezze.

Továbbá kicsiknek és nagyoknak is elérhetők különböző programok, például a Mikulás faluja, vagy az Utazás az Északi-sarkra – utóbbit évente rendezik meg, és már jó előre kell lefoglalni a jegyeket, mert hamar elkelnek.

Egy kétágyas szoba éjszakánként mintegy 120 dollárba (34 ezer forint) kerül – áll a Booking.com oldalán.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK