A Tesco bejelentette, hogy mit is terveznek Budapestre

Tesco
Budapest, 2018. szeptember 27. A TESCO Magyarország egyik áruházának homlokzata a főváros IX. kerületében, a Koppány utcában. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A Tesco bejelentette, hogy közép-európai piacai – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – támogatására üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten.
Vágólapra másolva!

A Budapesten, a Váci úti Tesco irodában nyíló Business Services szolgáltatóközpont több száz új munkahelyet teremt a magyar piacon - írják közleményükben.

Illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

Ezek főként az alábbi három pozícióban, illetve vállalati területen jelennek meg:

  • Bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció
  • Termékadminisztráció
  • Ügyfélszolgálat

Hisszük, hogy a régióban Magyarország nyújtja a legjobb lehetőséget a Business Services csapatunk létrehozásához, a munkatársak fejlesztéséhez" – hangsúlyozta Matt Simister, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatója.

„Szeretnénk köszönetet mondani Szijjártó Péter miniszter úrnak és a Nemzeti Befektetési Ügynökségnek azért a segítségért, amit a döntési folyamat során nyújtottak nekünk" – tette hozzá Simister.