Béremelést jelentett be a Magyar Telekom

Az ország legnagyobb irodaháza, Magyar Telekom új székháza
Budapest, 2018. augusztus 28. Végéhez közeledik a Magyar Telekom új székházának építése, a tervek szerint az év második felében készülhet el a nagyságrendileg 4500 fő befogadására alkalmas irodaház. A bruttó 105 ezer négyzetméteres épület a Könyves Kálmán körút 34-36 számú telken a Groupama Aréna mellett található. MTVA/Bizományosi: Balaton József *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A megállapodás értelmében 2019. április 1-jétől a Magyar Telekom nem vezető beosztású munkavállalói átlagosan 6 százalékos bérfejlesztésben részesülnek.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom az átlagosan 6 százalékos bérfejlesztés mellett 400 fős létszámleépítésről állapodott meg a vállalatnál működő érdekképviseletekkel – írja a cég közleményében.

A Magyar Telekom új székháza Forrás: MTI/Balaton József

A Magyar Telekom 2019-ben is folytatni kívánja a szervezeti átalakítást, hogy hatékonyabb és alaposabb szervezetté váljon, mely gyorsabban reagál az ügyfelek igényeire és a piaci változásokra.

A leépítéssel érintett munkavállalók jelentős része várhatóan 2019 első negyedéve során távozik a cégtől.

A cég a távozó munkatársak újraelhelyezkedését a jól működő Esély-program keretén belül aktív álláskereséssel, munkaerőpiaci tréninggel és személyes tanácsadással támogatja.