A KFC nagyon odateszi magát, sültcsirke-illatú tűzifát dobtak piacra

KFC, Anglia, Hétfő óta több étterem nem nyitott ki Angliában
(FILES) In this file photo taken on February 19, 2018 The signage outside a closed KFC fast food store is seen in south London on February 19, 2018. Hundreds of KFC outlets remained shut in Britain on February 21 due to a supply crisis, leaving fans craving a fix of deep-fried chicken. The shortages, which are expected to last all week in some parts of Britain, have prompted online mockery and disbelief aimed at the US fast-food giant. / AFP PHOTO / BEN STANSALL
Vágólapra másolva!
Sültcsirke-illatú tűzifát dobott piacra a KFC. Kandallóban meggyújtva a termék a vállalat jól ismert, 11 gyógynövényt és fűszert tartalmazó keverékének illatát árasztja - írja Fox News.
Vágólapra másolva!

A KFC tűzifáját „11 Herbs & Spices Firelog" névre keresztelték, azt a vállalat egy Enviro-Log nevű céggel közösen gyártja.

A cégnél nem is titkolják, hogy a különleges tűzifával az a céljuk, hogy a kandallóhoz vagy a kályhához "vonzzák" a helységben tartózkodókat. S így valószínűleg elősegítsék azok sültcsirke-vásárlását.

Egy illatosított tűzifa ára 18,99 dollár, azaz nagyjából 5100 forint. Megrendelni egy külön weboldalon lehetett, ám nemrégiben az oldalon azt írták, egyelőre kifogytak a készletekből.