Jelzáloghitel Centrumot nyitott partnereinek az MKB Bank

2019.01.14. 15:03

Újabb jelentős fejlesztéssel kezdte az évet az MKB Bank. Országos fiókhálózatának folyamatos modernizálásával párhuzamosan a pénzintézet az év első napjaiban nyitotta meg hitelközvetítő partnerei részére létrehozott Jelzáloghitel Centrumát.

Budapesten, a Dévai utca 23. szám alatt található centrum a partnerek előzetesen felmért igényeinek megfelelően került kialakításra.

Létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

Az MKB Bank egyik fiókja (képünk illusztráció)Forrás: Origo

A Jelzáloghitel Centrumban a partnermenedzsment és a hitelközvetítői együttműködések területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező hiteltanácsadók állnak rendelkezésre. A centrum a partnerek és az ügyfelek részére is gyors és teljes körű tájékoztatást biztosít, felgyorsítja a lakáshitelek folyósítását és az ügyletek mielőbbi megvalósulását, ezzel is növelve az ügyfélélményt és a ügyfélelégedettséget.

A Jelzáloghitel Centrum szakmai tapasztalatai tudásközpontként épülnek be a bank jövőbeni hitelezési fejlesztéseibe, a működési tapasztalatok támpontként szolgálnak az MKB Bank által a jövőben létrehozandó további centrumok kialakításához.