Megújult külsővel nyitott ma újra ez a Lidl üzlet

2019.02.07. 06:50

Egy hónappal ezelőtt bezárt a Lidl egyik budapesti áruháza, amelyet azóta felújítottak, majd a mai naptól újranyitottak.

A főváros IX. kerületében, a Gubacsi út 34. szám alatti Lidl áruházról van szó, amely ismét fogadja a vásárlókat. Méghozzá modern, vonzó környezetben, emellett az eseményhez kapcsolódóan számos akciós terméket kínálnak.
A Lidl a magyarországi plázastop törvény miatt áruház-korszerűsítési projektekbe fogott, amelynek során újjávarázsolják tíz évnél idősebb üzleteiket. Ebbe a sorba illeszkedik a Gubacsi úti áruház átalakítása is.A Lidl 2004-ben jelent meg Magyarországon, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. A cég honlapján található információk szerint ma már országszerte közel kétszáz áruházat és 3 logisztikai központot (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) üzemeltetnek, illetve több mint 4 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Forrás: AFP/NurPhoto/Alexander Pohl

Az első 10 között szerepelnek az üzletláncok rangsorában a napi fogyasztási cikkek kis- és nagykereskedelmét tekintve. A Lidl több mint 1400 terméket forgalmaz, amelyek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK