Újra megszervezhetik a fiatalokat megkopasztó Fyre Festivalt

Fyre Festival, modellek
Vágólapra másolva!
Billy McFarland és az amerikai rapper Ja Rule 2017-ben közösen szervezték meg az azóta hírhedté vállt Fyre zenei fesztivált. A szervezők gyönyörű modelleket, luxus villákat és felejthetetlen fesztiválélményt ígértek fiatalok ezreinek, ebből viszont olyannyira nem lett semmi, hogy McFarland azóta börtönben ül. Ja Rule viszont a napokban tett egy nyilatkozatot, miszerint hatalmas csalódás volt neki az első kísérlet, ezért szeretné ismét megrendezni a Fyre Festivalt.
Vágólapra másolva!

Korábban exkluzív interjúban foglalkoztunk a Fyre zenei fesztivállal, amelyben az egyik résztvevő is interjút adott az Origónak.

Azonban úgy tűnik, hogy még nincs vége a történetnek, hiszen a bukott fesztivál egyik szervezője ismét próbálkozna.

Ja Rule, a Fyre társszervezője a TMZ-nek nyilatkozott a Los Angeles-i reptéren, ahol elmondta, hogy a rendezvény neki is óriási csalódás volt. Hozzátette, hogy maga az eredeti koncepció zseniális volt és ezért is szeretné ezúttal botránymentesen megvalósítani a korábbi elképzeléseit.

A volt rapper jelenleg az Ice Connect nevű alkalmazáson dolgozik, amelyhez rémisztően hasonlót készített Billy McFarland cége, a Fyre Media is. Ja Rule elmondta, hogy a fókusz most ezen a vállalkozáson van, de a későbbiekben ismét a fesztivál kerülhet előtérbe.

A Fyre társszervezője azt is közölte a TMZ-vel, hogy a csúfos bukásról készített egyik dokumentumfilmet se látta (nemrég megjelent egy a HULU-n és egy a Netflixen), amely némiképp meglepő, hiszen a volt rapper ezeket dokufilmeket folyamatosan bírálta közösségi oldalán.