Rangos díjat kapott a Telekom új székháza

Az ország legnagyobb irodaháza, Magyar Telekom új székháza
Budapest, 2018. augusztus 28. Végéhez közeledik a Magyar Telekom új székházának építése, a tervek szerint az év második felében készülhet el a nagyságrendileg 4500 fő befogadására alkalmas irodaház. A bruttó 105 ezer négyzetméteres épület a Könyves Kálmán körút 34-36 számú telken a Groupama Aréna mellett található. MTVA/Bizományosi: Balaton József *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Idén nyolcadik alkalommal díjazták hazánk legnevesebb ingatlanfejlesztő vállalatait, piaci szereplőit. A Real Estate Awards gála, korábban „Az Év Irodája Gála" néven volt ismert" és a hazai ingatlanpiacon a legelismertebb megmérettetés. A vállalatok 2018-as teljesítménye alapján a piac legsikeresebb szereplője lett a WING, Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztője, aki az Év Fejlesztője cím mellett az Év Ingatlanfejlesztése díjat is átvehette a Telekom-székház megvalósításáért.
Vágólapra másolva!

A cég 1999-es megalakulása óta számos sikeres, városképi jelentőségű ingatlanprojektet valósított meg hazánkban, 2018-ban pedig a vállalat eddig működésének legaktívabb évét zárta mind fejlesztői, mind befektetői területen.

A Magyar Telekom új székháza Forrás: MTI/Balaton József

Nevéhez többek közt olyan ikonikus beruházások kötődnek az új Telekom-székház, Magyarország legnagyobb irodaépülete mellett, mint az Ericsson új 24 ezer négyzetméteres székháza, az ibis Styles Budapest Airport Hotel, a WizzAir oktató központ, vagy a lakópiacon tavaly elindult Kassák Residence, Magyarország első közösségi lakóparkjának fejlesztése.

A díjazott idén is számos nagyszabású projekttel van jelen a hazai ingatlanpiacon, amelyek közül kiemelhető a fejlesztés alatt álló evosoft-Siemens székház, a Liberty Irodaház, vagy a Metropolitan Garden lakópark.

„Rendkívül sikeres évet zárhattunk tavaly, ennek következtében megőriztük és tovább erősíthettük piacvezető szerepünket. A WING eredményességének alapjai az elhivatottság, a szakértelem és a professzionális hozzáállás. Célunk, hogy világszínvonalú épületeket hozzunk létre és ezen keresztül hozzájáruljunk a magyar nemzetgazdaság fejlődéséhez. A szakmai zsűri által most odaítélt díjakat nagy örömmel fogadtuk, mivel igazolják tevékenységünk sikerét. Az elismerések cégünk összes kollégájának munkáját dicsérik, nekik ezúton is szeretnék köszönetet mondani"– mondta Noah Steinberg a WING Zrt elnök-vezérigazgatója.

Elkészült a Magyar Telekom új székháza Forrás: MTI/Balaton József

Az Év Ingatlanfejlesztése díjkategóriában az ország legnagyobb irodaháza, a Telekom új székháza diadalmaskodott,

amely műszaki, technológiai, környezetvédelmi és adatvédelmi szempontból is a legszofisztikáltabb épület ma Magyarországon.

Prémium minőségben, határidőre, a költségkeretet betartva, teljes mértékben a megbízó igényeire szabva készült el.

A maga bruttó több mint 100 ezer négyzetméteres alapterületével meghatározó a budapesti irodapiac egészét tekintve,

mégis jól illeszkedik a környezetébe. Belső kialakítása teljes mértékben emberléptékű, a kávézók, találkozási pontok barátságos terek, ahol minden adott, hogy jól érezzék magukat a dolgozók.