Már lehet jelentkezni csokikóstolónak

Beautiful woman model with tiles of dark chocolate in hands Beautiful Ceremonial Make-up Portrait Girls Women Stage Make-up Gourmet Fine Art Portrait Softness Cute Dessert Young Adult Smiling Looking Eating Wrapping Paper Holding Refreshment Beauty Caucas
Beautiful woman model with tiles of dark chocolate in hands on background of bedroom interior
Vágólapra másolva!
A Mondelēz International négy darab profi csokikóstolót keres és valószínűleg nagy lesz majd a harc ezekért a pozíciókért, hiszen sok csokiszerelmes álma lehet egy ilyen munkalehetőség.
Vágólapra másolva!

Mondelēz Internationalhez több népszerű márka is tartozik, köztük a Milka, az Oreo, a Green & Blacks és a Cadbury.

A cég most bővíteni kívánja csokikóstoló csapatát négy új taggal, akik majd a tizenegy meglévővel közösen fogják elemezni a legújabb ízeket és a termékek minőségét.

Az álláshirdetés szerint egy fontos munkakörről van szó, mivel nagyon sok múlik ezeken az embereken. A Mondelēz szerint a csoport globális sikerének a kulcsai a profi kóstolók, akik részmunkaidőben fognak dolgozni a vállalatnál.

illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kuzmichstudio/Kuzmichstudio

Ami még örömteli hír lehet, hogy a jelentkezőknek nem kell csokikóstoló múlttal rendelkezniük ahhoz, hogy felvegyék őket.

A Mondelēz minden felvett alkalmazottnak biztosítja majd a szükséges képzést.

Akik felvételt nyernek, azok a Mondelēz International wokinghami gyárában kezdhetik meg a munkát és óránként 10,75 fontot keresnek majd.