Tovább terjeszkedik az Aldi, mutatjuk, hol nyit új üzletet

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Tovább terjeszkedik hazánkban a német diszkontlánc, ezúttal a fővárosi Naphegyen létesít újabb üzletet – írja a Napi.hu.
Vágólapra másolva!

Már több mint 130 boltnál tart az Aldi magyarországi hálózata.

Ezúttal olyan célpontot talált a német diszkontlánc, ahol a sétatávolságon belül alig van üzlet: Budapest I. kerületében, a Naphegyen épül az új egység, a jelentős autóforgalmú Hegyalja úttól pár száz méterre, a Mészáros utcában

– tudta meg a Napi.hu szerkesztőségi blogja, a Buksza.

A cég már toborozza a munkatársakat az új üzletbe, de a nyitás időpontja egyelőre nem ismert. Az építkezés már javában tart, belül építési anyagok sorakoznak, így még valószínűleg jó néhány hét hátra lehet a beruházás befejeződéséig.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az Aldi 2016-ban ismertette magyarországi terveit, amely szerint 200-250 boltból álló hálózattal látná lefedettnek a magyar piacot – a láncnak jelenleg 138 üzlete van.