Hihetetlen megoldással rukkoltak elő a pornóoldalak

kendra lust pornósztár
Vágólapra másolva!
A pornó szakmának komoly gondot jelentenek az ingyenes oldalak és az illegális letöltések. A fizetős szolgáltatások mellett rengeteg olyan weblap létezik, ahol díjmentesen lehet megtekinteni a tartalmakat, sok helyre pedig engedély nélkül kerülnek fel a nem kevés pénzből forgatott felnőtt filmek. Éppen emiatt sokan egy teljesen új megoldást választottak, hogy továbbra is képesek legyenek profitálni az általuk gyártott tartalmakból.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt 14 évben, a Pink and White Production az egyik legsikeresebb pornóipari vállalkozás az Egyesült Államokban. Hozzájuk tartozik a fizetős The Crash Pad Series és a PinkLabel TV. A vállalat már több rangos díjat nyert a szakmában és hű rajongótáboruk van.

Ugyan az előfizetéseknek köszönhetően képesek kisebb filmeket forgatni, de igazán ambiciózus terveik nem lehetnek.

Ezért úgy döntöttek, hogy az Indiegogo oldalon, a közösség segítségét kérik a projektek finanszírozásához. Az Indiegogo egy crowdfounding oldal, tehát a kiírt projektre bárki utalhat annyi pénzt, amennyit szeretne, így teljesen a közönség finanszírozásával készülhetnek el a tartalmak.

Egy másik ok, amiért a nézők inkább a híres crowdfounding oldalakon keresztül adnak pénzt, hogy sokan nem bíznak a pornó oldalakban és nem igazán szeretik megadni bankkártya adataikat rajtuk.

Viszont egy jól bejáratott és biztonságos oldal, mint az Indiegogo esetében már hajlandóak ilyesfajta bizalmas adatokat közölni.

Ráadásul sok esetben olcsóbb adományozni, mint előfizetést vásárolni. Például az egyik oldalon 240 dollár egy éves előfizetés, miközben ha az egyik crowdfounding oldalon adományoz a rajongó, akkor ugyanezt már évente 36 dollárért is megkaphatja.

illusztráció Forrás: Instagram/Kendra Lust

Emellett a rajongók és a nézők sokkal inkább úgy érzik, hogy arra adnak pénzt, ami valójában érdekli őket. Kiválaszthatják a projektet, vagy kedvenc színészeiknek és rendezőiknek küldhetnek pénzt, hogy az általuk kedvelt tartalmak gyártásában segítsenek.

A pornó oldalakon való fizetés mindig is rejtett magában némi kockázatot,

hiszen sok megbízható partner, mint a PayPal, nem teszi elérhetővé szolgáltatását ezeken a honlapokon. Sokszor nevesincs partnereken keresztül kell megadni a különböző adatokat, sokan pedig félnek attól, hogy kiderül pontosan mit és mennyit néznek.

Éppen ebben lehet jó megoldás a crowdfounding oldalakon keresztül történő tőkegyűjtés, hiszen ők az esetek többségében ismert és megbízható partnerekkel dolgoznak együtt, ráadásul sokkal nehezebb egy bankszámlakivonatból észrevenni, hogy hova utalt el pénzt a felhasználó.