A Föld talán két legismertebb márkája – a Coca-Cola és a Disney – összeáll, hogy igazán galaktikus terméket dobjon piacra.

A Coca-Cola és a Disney Parks & Resorts együttműködéséből különleges palackú italok készülnek, amelyek egyszerre tükrözik az italgyártó stílusát és a májusban megnyíló Galaxy's Edge kalandpark történetét. 

A Coca Cola legújabb termékeForrás: Twitter

A palackok a gömb alakú droidot idézik, ráadásul az üdítők elnevezése is változik, hogy minél jobban passzoljon a Csillagok háborújának világába, amit a filmhez kitalált Aurebesh nyelven feliratoznak.

Egy korábbi termékünkhöz sem hasonlítható: a grafika, a palack formája, sőt, még a kupak is egyedülálló, és kifejezetten a Csillagok háborúja világát idézi – nyilatkozta Scott Trowbridge, a Walt Disney Imagineering kreatív portfolióvezetője. 

A Coca Cola legújabb termékeForrás: Twitter

A kaliforniai Disneylandben május 31-én, míg a floridai Disney Hollywood Stúdiójában augusztus 29-én nyílik meg a sci-fi franchise-t megelevenítő kalandpark.

„Sokan közülünk Star Wars-rajongók, nagy örömmel kezdtünk dolgozni a Disney-vel kötött együttműködés alapján, hogy új élményt adjunk a rajongóknak” – tette hozzá Susan Propp, a Coke a marketingstratégiai partnerségi részlegének vezetője.

A Coca-Cola a Disney legrégebbi vállalati partnere.