Ingyen sört ajánlott fel egy sörfőzde, rekord lett belőle

sör
Vágólapra másolva!
Nagyon hamar visszakapta egy amerikai sörfőzde ellopott furgonját, miután a közösségi médiában ingyen sört ajánlott a "becsületes" eltulajdonítónak, illetve a jármű megtalálójának.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Észak-Karolina állam legnagyobb városa Charlotte, ahol egy helyi sörfőzde, az Unknown Brewery jelesre vizsgázott az online közösségi média használatából, amiből kifolyólag egy nem hivatalos világrekordot is felállítottak.

Egy helyi hírportál szerint ugyanis,

soha ilyen rövid idő alatt nem kapta még vissza vállalat a munkaeszközének számító, ellopott járművét.

Igaz, ehhez az is kellett, hogy a cég a legnépszerűbb közösségi oldalon felhívást tegyen közzé az esetről, amiben jelezték, három "remek" állampolgár eltulajdonította egyik járművüket. Egyben megígérték, hogy aki visszaviszi a járművet vagy megtalálja azt, kap egy partihordónyi sört cserébe. Még akkor is, ha ő maga volt az elkövető.

Alig 42 perc múlva a cég új bejelentést tett: egy Caroline nevű nő jelezte nekik, hogy kiszúrta a furgont, amely épp az utcájában parkolt.

A vállalat persze ezt is posztolta az egyik online közösségi felületen, azzal a megjegyzéssel, hogy ez minden bizonnyal új rekord egy ellopott teherjármű megtalálásában.

Jelezték azt is, állják a szavukat. Caroline jutalma rengeteg ingyen sör lett, a cég pedig visszakapta fontos munkaeszközét.