Az Aldi rendkívüli akciókkal készül a nyári szezonra

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A woman pushes a shoppping trolley as she leaves an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi 2016-ban nyitott először zenei fesztiválon pop-up üzletet, az idei nyári szezonban pedig már öt nagyrendezvényen vesz részt. Erre az évre kibővített koncepcióval és megújult dizájnnal készül az áruházlánc, továbbá már a szegedi SZIN Fesztiválon is várja a fesztiválozókat.
Vágólapra másolva!

Három évvel ezelőtt a Sziget Fesztiválon debütált az áruházlánc kimondottan a fesztiválozóknak készített pop-up boltjával, amely élelmiszerekkel, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, helyben sült pékáruval – és a megszokott alacsony árakkal várta a résztvevőket.

2017-ben már a VOLT-on és a Balaton Soundon is megjelent az Aldi kínálata, míg a Gyerekszigeten a családok játékos formában ismerkedhettek meg az üzletek felépítésével, illetve a szurkolók a 17. FINA Világbajnokság két helyszínén is találkozhattak az áruházlánc ideiglenes üzleteivel.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Idén az Aldi fesztiválszezonja júniustól szeptemberig tart, hiszen immár öt rendezvényre – köztük most először a szegedi SZIN Fesztiválra – is kitelepül.

A 2019-es évben a fesztiválozók új külsőben találkozhatnak majd az Aldi City részeivel: az Aldi Market Zóna az üzleteket jelöli, a Grill Zóna a grillteraszok neve, ahol a Marketben vásárolt húsokat a szakácsok ingyenesen készre sütik, míg a Chill Zóna a pihenésre vágyóknak nyújt lehetőséget kikapcsolódásra.

Az üzletlánc a Gyerekszigeten június 1-től 23-ig hétvégenként 10 és 18 óra között egy MiniAldival és ingyenes smoothie-bárpulttal, továbbá óriás-társasjátékkal várja a legkisebbeket és szüleiket.

Felejthetetlen hangulat a Szigeten Forrás: Rockstar Photographers

A soproni Telekom VOLT Fesztiválra az Aldi június 26. és 29. között Markettel és Grill Zónával, a Balaton Soundra július 3. és 7. között választható menüt kínáló Grill Zónával és Chill Zónával készül. Az augusztus 7. és 13. közötti Szigeten pedig ismét Aldi Market és Grill Zóna áll a fesztiválozók rendelkezésére. A szegedi SZIN Fesztiválon augusztus 28-ától szeptember 1-ig lehet majd bevásárolni, és természetesen Grill Zóna is várja az éhes látogatókat.

A fesztiváltól függően 300-375 négyzetméter alapterületű üzleteket egy hét alatt építi fel az áruházlánc, a nyitvatartás során pedig 40-50 fő közötti személyzet biztosítja a vásárlók gyors és gördülékeny kiszolgálását.

Pop-up boltjai kínálatát az Aldi az előző évek tapasztalatai alapján alakította át, és továbbra is mintegy 300 féle termék lesz kapható.