Álomfizetésért toboroznak légiutas-kísérőket Magyarországon

Emirates Airlines stewardess légiutaskísérő
Vágólapra másolva!
Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság június 6-án tart nyílt napot reggel 9 órától Budapesten, a Marriott Hotelben. Két nappal később Debrecenben a Hotel Aquaticumban folytatódik a toborzás.
Vágólapra másolva!

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető desztinációkat. Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az ország egész területéről.

Az Emirates a légiutas-kísérők számára komplex juttatási csomagot kínál, amely

a körülbelül 750 ezer forintos, adómentes havi fizetésen túl többek között közös szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket is tartalmaz.

A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úti céljára.

Magyarországon is toboroz légiutas-kísérőket az Emirates Forrás: AFP

A június 6-i budapesti rendezvényen a részvétel előregisztrációhoz nem kötött, azonban a jelöltek már a nyílt napot megelőzően kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán.

Ezen túl csupán egy friss fotó, és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez. A leendő légiutas-kísérőknek meg kell felelniük néhány kritériumnak, így a jelentkezés feltétele többek között

a betöltött 21. életév, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.

A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Az Emirates, melynek 270 szélestörzsű repülőgépből álló légiflottája világszerte a legmodernebbek közé tartozik, 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 desztinációjára a magyar utasokat.

A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel

a 135 nemzetiség alkotta légiutas-kísérő csapatában, melynek közel 300 magyar tagja is van

– olvasható a légitársaság közleményében.