Veszélyes termék az ALDI-ban, azonnali visszahívást rendeltek el

Aldi
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH azonnal visszahívja a Fa építőjáték termék "Város", "Virágos rét", illetve "Állatos építőjáték" fajtáit, mivel ezekről a játékokról ritka esetben kis részek leválhatnak, amit a gyermek lenyelhet - közölte az Aldi.
Vágólapra másolva!

A termék 2019. április 14-től 2019. június 13-ig volt kapható az Aldi magyarországi üzleteiben, az értékesítést az áruházlánc 2019. június 12-én, illetve 13-án felfüggesztette.

Az áruházlánc egyúttal kéri, hogy az érintett játékokat ne használják a vásárlók!

A 86076-os cikkszámú Fa építőjáték három érintett fajtáját

a vásárlók bármely magyarországi Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárat a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszakapják.

A visszahívás nem érinti ugyan a Fa játék "Felhőkarcolók" típusát, a vásárlók ezt a terméket is indoklás nélkül visszavihetik az üzletekbe, a termék árát visszatérítik - közölte az Aldi.

Illusztráció Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A vásárlók kérdés esetén az ALDI ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06 23 504 680-as telefonszámon
hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH az okozott kellemetlenségekért a vásárlók szíves elnézését kéri - áll a vállalat közleményében.