Nem tudnak eleget készíteni, mert mindenki vegaburgert akar enni

The Impossible Burger harap
Vágólapra másolva!
A Digital Trends szerint fenn áll a veszélye, hogy hamarosan eltűnnek az éttermek kínálatából az Impossible Burger vegán "húspogácsái", mivel óriási a kereslet a termék iránt, a cég viszont nem képes ezt kiszolgálni.
Vágólapra másolva!

A Red Robin és a White Castle nevű amerikai gyorsétteremláncok jelentése szerint már most hiány van az Impossible Burger vegán hamburgerpogácsáiból, amelynek oka a Burger King és az Impossible Burger közötti amerikai összefogás lehet. A Bloomberg arról számolt be, hogy több tucat gyorsétterem közül összesen négyben volt beszerezhető a vegánok új kedvence, a többi helyen elfogyott.

illusztráció Forrás: YouTube/Impossible Foods

Az Impossible Foods-on hatalmas a nyomás és úgy tűnik, hogy ők sem számítottak ekkora keresletre, ráadásul a nagy rivális, a Beyond Meat is szorongatja őket. A Digital Trends szerint a hiány amiatt alakult ki, mert a Burger King bemutatta az Impossible Whoppert, amely az étteremlánc klasszikusának vegán változata.

A tervek szerint a vegán húspogácsa, amely jelenleg csak bizonyos Burger King éttermekben érhető el, az év végére mind a 7300 amerikai üzletben kapható lesz.

Az Impossible Burger szóvivője tagadta, hogy a Red Robin és a White Castle által jelentett hiány a Burger King miatt lenne és hozzátette, hogy az utóbbinál legkésőbb június 17-én ismét elérhető lesz a közkedvelt termék.