Az Amazon Prime Day idén július 15-én tér vissza. Az e-kereskedelmi óriás a Fekete Péntek mintájára létrehozott "ünnepén" hatalmas kedvezményekre lehet számítani, de elsősorban az Amazon saját termékei között lesz érdemes nézelődni, ilyen például az Alexa okoshangszóró.

Az Amazon Prime Day kedvezményei 48 óráig tartanak majd és rengeteg terméket meg lehet majd vásárolni igen kedvező áron: televíziók, laptopok, okoshangszórok, videojátékok és az Amazon két sikerterméke a Kindle és az Echo is le lesz árazva.

Persze kedvezményekkel már most is készül az Amazon és szokás szerint már jóval a Prime Day előtt elérhetőek lesznek bizonyos ajánlatok. A Digital Trends frissen közölt listája szerint tavaly a legnépszerűbb termékek között volt a víztisztító szívószál, a házi DNS teszt, valamint az Instant Pot, amely állítólag 70 százalékkal meggyorsítja a főzési folyamatokat.

illusztrációForrás: AFP/Emmanuel Dunand

Ez a termék az Egyesült Államokban hihetetlen népszerű és a tavalyi Prime Day alatt 300 ezer darabot adtak el az oldalon.

Idén várhatóan az Amazon eszközök és a 4K televíziók lesznek a Prime Day sztárjai, azonban az okosórákat és a különböző kertészeti eszközöket is rengetegen keresik majd, akárcsak a laptopokat.

A dolognak van azonban hátulütője is, hiszen ahhoz, hogy minden kedvezményt igénybe lehessen venni, Amazon Prime tagnak kell lenni, vagy azzá kell válni. Szerencsére elérhető egy 30 napos ingyenes próbaidőszak, de ezt csak az új regisztrálók vehetik igénybe. Aki már volt Prime tag, vagy már korábban elhasználta a 30 napos lehetőséget, annak fizetnie kell.