Hihetetlen bakit követett el az Eurojackpot nyertese

2019.06.25. 16:01

A májusi Eurojackpot lengyel nyertese elkövette azt az óvatlanságot, hogy egy újságban nyilatkozott, így ki lehet deríteni, kiről van szó, amit józan ésszel nem akarhat.

A lengyel média csak most hozta nyilvánosságra, hogy az egyik májusi Eurojackpot-sorsoláson a főnyereményt többek között egy lengyel állampolgárhoz került - hivatkozik a money.pl hírére a napi.hu. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy az egyik nyertes szelvényt Lengyelországban, a másikat Németországban adták fel.

A két szerencsés játékos fejenként 45 millió eurót vihetett haza, azaz 190 millió zlotyt, avagy 14,5 milliárd forintot. A lengyel férfi játékost akkor faggatták ki az újságírók, amikor átvette a pénzt. Megkérdezték tőle: mi a titka, hogyan játszott. Erre nem tudott válaszolni, csak azt ismételgette: még mindig nem hiszi el, hogy ekkora mázlija volt. Több tucatszor ellenőrizte a számokat az interneten.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Scott Olson

A következő kérdés az volt, hogy mit tervez a pénzzel? Szeretne egy házat építeni, és beteljesíteni régi álmát: körbeutazni Dél-Európát. Ugyanakkor ezt a nyarat szokásához híven Lengyelországban tölti.