A 2011-ben Stefani Joanne Angelina Germanotta – művésznevén Lady Gaga – alapította Haus Laboratories korábban két parfümöt dobott a piacra, ám nemsokára már saját sminktermékeket is előállít, amelyek viszont csak az Amazonon lesznek elérhetőek – írja a BBC.

Ez lesz az első kozmetikai márka, amely az e-kereskedelmi óriáson debütál.

Lady GagaForrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

A megállapodás szerint a termékeket szeptembertől lehet majd megrendelni, elsőként kilenc országban, köztük az Egyesült Államokban, Japánban, és Németországban.

Az utóbbi években sok új sminkmárka szakított a hagyományos üzleti modellel, és fizikai boltok, butikok helyett online felületen kezdték árulni termékeiket – például a Kylie Jenner tulajdonában lévő Kylie Cosmetics szépségipari vállalat is így indult.

Lady GagaForrás: Getty Images for THR/2019 John Shearer/John Shearer

Lady Gaga a The Business of Fashion kérdésére elmondta, azért választotta az Amazont, mert a többi vállalat azt akarta, hogy igazítsa elképzeléseit a cégek már meglévő arculatához.

Kössünk egy megállapodást, és változtassuk meg vele a világot" – mondta az Oscar-díjas zeneszerző, hozzátéve, hogy az új márkájuk mindenkihez szól majd.