A K&H Bank kapta a „Magyarország legjobb bankja 2019" elismerést, az Euromoney pénzügyi folyóirat Kiválósági Díját. A hitelintézet által negyedik alkalommal elnyert nemzetközi elismerést tegnap este adták át Londonban.

A K&H nyerte a „Magyarország legjobb bankja 2019" Kiválósági Díjat (Awards for Excellence 2019), az idén 50 éves fennállását ünneplő Euromoney nemzetközi pénzügyi magazintól.

A nyerteseket több mint 1000 bank pályázatából választották ki világszerte, a legmagasabb szintű szolgáltatás, innováció és ügyféltámogatás alapján.

"A díj számunkra a kiváló teljesítmény, a példamutató újítások, valamint a háztartások, a kisvállalkozások, a vállalatok és az önkormányzatok finanszírozásán keresztül a magyar gazdaságot támogató tevékenységünk elismerése. A díj egyúttal visszaigazolja 4000 munkatársunk kimagasló munkáját és kiemelkedő ügyfélkiszolgálását" - mondta David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a díj kapcsán.

A K&H Bank negyedjére nyerte el ezt az elismerést az Euromoney szaklapnálFotó: Szabó Gábor - Origo

A közlemény szerint a K&H a jövőben is kiemelt figyelmet fordít ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálására, valamint a digitális átalakulás folytatására annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gördülékenyebb banki és biztosítási szolgáltatásokat nyújthasson.