Atlantához közel, az autópályán kinyílt egy pénzszállító kocsi hátsó ajtaja, emiatt 175 ezer dollár terítette be az utat.

A leállósáv megtelt autósokkal, amikor Atlanta közelében kinyílt egy pénzszállító hátsó ajtaja. Az emberek a kocsijukból kiszállva próbáltak annyi pénzt begyűjteni az úttestről, amennyit csak tudtak.

Összességében 175 ezer dollár esett ki a szállítókocsiból a Dunwoody rendőrség szerint. Több videó is készült az esetről, ahol jól látszik, hogy hosszú sorokban állnak az autók az út mentén, az emberek pedig szorgosan gyűjtik a kihullott dollárokat.

A rendőrség arról kapott bejelentést, hogy legalább 15 autó áll az út szélén a forgalmas autópályán, és az emberek pénzt szedegetnek fel az útról. A helyszínre kiérkező rendőröknek, valamint a pénzszállító sofőrjeinek már csak néhány száz dollárt sikerült visszaszerezniük.

A rendőrség most a közösségi médiára feltöltött videókat ellenőrzi, hiszen akik megtartották a pénzt, azok bűncselekményt követtek el. Azóta ketten már jelentkeztek a rendőrségen pénzzel, az egyikük 2100, míg a másik 500 dollárt vitt vissza. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy akik visszaviszik a pénzt, azok ellen nem emelnek vádat.