Pénzeső hullott egy amerikai autópályán - videó

$175,000 came out of an armored truck on an expressway in Georgia. Literally raining cash
Vágólapra másolva!
Atlantához közel, az autópályán kinyílt egy pénzszállító kocsi hátsó ajtaja, emiatt 175 ezer dollár terítette be az utat.
Vágólapra másolva!

A leállósáv megtelt autósokkal, amikor Atlanta közelében kinyílt egy pénzszállító hátsó ajtaja. Az emberek a kocsijukból kiszállva próbáltak annyi pénzt begyűjteni az úttestről, amennyit csak tudtak.

Összességében 175 ezer dollár esett ki a szállítókocsiból a Dunwoody rendőrség szerint.

Több videó is készült az esetről, ahol jól látszik, hogy hosszú sorokban állnak az autók az út mentén, az emberek pedig szorgosan gyűjtik a kihullott dollárokat.

A rendőrség arról kapott bejelentést, hogy legalább 15 autó áll az út szélén a forgalmas autópályán, és az emberek pénzt szedegetnek fel az útról. A helyszínre kiérkező rendőröknek, valamint a pénzszállító sofőrjeinek már csak néhány száz dollárt sikerült visszaszerezniük.

A rendőrség most a közösségi médiára feltöltött videókat ellenőrzi, hiszen akik megtartották a pénzt, azok bűncselekményt követtek el. Azóta ketten már jelentkeztek a rendőrségen pénzzel, az egyikük 2100, míg a másik 500 dollárt vitt vissza. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy akik visszaviszik a pénzt, azok ellen nem emelnek vádat.