Négy vidéki szupermarketét korszerűsítette idén nyáron a Spar. A kiskereskedelmi lánc modernizációs programja során átalakított üzletei korszerű és kényelmes környezetben, széles kínálattal, kényelmi termékekkel és a Spar to Go éttermek hideg és meleg ételválasztékával várják a vásárlókat.

Érd város lakói június 27-től látogathatják újra a Diósdi út 46. szám alatti üzletet. A 422 millió forintból átépített üzletben 25 kolléga gondoskodik a vevők kiszolgálásáról.

Az érdi szupermarket a felújítás utánForrás: WWW.PIXIMAGE.HU/Toke Bela

Modernebb homlokzatot kapott a Sárvár, Laktanya utca 32-44. szám alatti szupermarket is, amely 451 millió forintból újult meg. A sárvári Spar szupermarket 36 munkavállalónak biztosít munkahelyet.

A Laktanya utcai áruház Sárváron, megújult külsővelForrás: WWW.PIXIMAGE.HU/Toke Bela

A szigetvári vásárlók napi bevásárlását teszi kényelmesebbé július 4-től a József Attila utca 212-214. szám alatti modernizált áruház. Az eladótér felújítására itt 181 millió forintot költöttek.

A Spar szigetvári üzlete is újra várja a vásárlókatForrás: Origo

A szegediek július 11-től kereshetik fel újra a Csillag tér 6. szám alatti, kívül-belül megújult szupermarketet.

Így fest Szegeden, a Csillag téren a modernizált áruházForrás: WWW.PIXIMAGE.HU/Toke Bela

 A 497 millió forintos beruházásnak köszönhetően az újragondolt üzletben önkiszolgáló kasszák segítik a gyors bevásárlást, a komfortosabb vásárlói élményről pedig olyan átalakítások gondoskodnak, mint az új hűtők, illetve a zöldség-gyümölcs és pékárurészlegek modern bútorai.