Az utcán osztogatta önéletrajzát, több száz állásajánlatot kapott

Dad who was laid off gets hundreds of job offers after handing out resumes on street
Vágólapra másolva!
A 30 éves családapát, Patrick Hoagland  elbocsátották, egy hónapja már munkanélküli volt, majd támadt egy ötlete.
Vágólapra másolva!

Hoagland a "Good Morning America" című reggeli kibeszélőműsorban mesélte el történetét. A harminc éves családapát egy fém-újrahasznosító üzemben dolgozott amíg munkáltatója el nem bocsátotta.

Hoagland elmondta, hogy nem keresnek sok pénzt a feleségével, ezért nagyon félt attól, hogy a család csődbe megy és anyagi gondok miatt az utcára kerül. A férfi online és személyesen is több helyre jelentkezett, azonban munkát sehol sem kapott.

Patrick Hoagland Forrás: abcnews.go.com

A férfit egy idő után frusztrálta a sikertelenség, ám ekkor ugrott be neki egy sajátos ötlet. Fogta magát, kinyomtatta az önéletrajzát és az utcasarkon állva elkezdte azt osztogatni.

Ezt tette három napon keresztül, minden nap néhány órán át. Az önéletrajza mellett egy táblát is vitt magával, ahol röviden leírta akkori helyzetét.

Egyre több ember kapott önéletrajzot, volt aki még közösségi oldalain is megosztotta, hogy ezúton is segítsen a fiatalembernek. Sokan le voltak nyűgözve, hogy a férfi minden nap ott áll az utcán a rekkenő melegben, éppen ezért az emberek szimpatizáltak vele, és segíteni akartak neki.

Hoagland néhány nap után több száz állásajánlatot kapott, majd el is fogadta az egyiket. A férfi jelenleg a Flatline Concrete-nél dolgozik.