Mostantól ne keressük az IKEA katalógusait a postaládánkban, mert a bútoráruházlánc környezetvédelmi okokra való hivatkozással már nem küldi ki postán az aktuális papíralapú reklámkatalógusokat.

Az IKEA azzal indokolja a lépést, hogy minden téren igyekszik még környezetbarátabbá válni. Ezért nem küldenek az idén katalógusokat postán. Másfelől viszont szeretnék, hogy akik értékelik, azokhoz mindenképpen jusson el. Áruházaikban augusztus 15-e után vehetők át az új katalógusok, emellett azok a kijelölt helyeken és a cég rendezvényein is megtalálhatók lesznek.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Az idei katalógus fő témája egyébként az alvás. Nem lehet eleget aludni! - az IKEA meggyőződése, hogy mindenki megérdemli, hogy legyen egy kiváló ágya és egy csodás matraca. Hogy mindannyian frissen és kipihenten ébredhessünk. Az idei katalógusból a vásárlók ihletet meríthetnek hálószoba-berendezési ötleteikből.

A cég Magyarországon három áruházat működtet, az Örs vezér terén, Budaörsön, illetve legutóbb nyitották meg legújabb áruházukat Soroksáron.