Társkeresővé alakul át a Facebook

Young beautiful couple hugging and about to kiss Couple - Relationship Beautiful Male Beauty Girls Women Females Men Males Dating Flirting Young Adult Smiling Kissing Embracing Touching Beauty Backgrounds Bonding Togetherness Happiness Romance Love Lifest
Young romantic couple hugging and about to kiss in beautiful sunset
Vágólapra másolva!
A héten az Egyesült Államokban is elindult a Facebook legújabb szolgáltatása, a Dating, amelyet a közösségi óriás a Tinder vetélytársának szán.
Vágólapra másolva!

Több mint egy év telt el azóta, hogy a Facebook bejelentette a közösségi oldala új társkeresési funkcióját, a Datinget. Most viszont valóban elrajtolt a Tinder riválisának szánt randizós felület, amely hatalmas sikert arathat.

illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/nd3000/Nd3000

Charmaine Hung, a Facebook Dating termékmenedzsere szerint azért várt a cég ilyen sokat az új funkció bemutatásával, mert a társkeresés egy rendkívül bonyolult dolog, ezért kellő időt hagytak maguknak arra, hogy tökéletesítsék a Datinget.

A Dating először az Egyesült Államokban mutatkozott be. Az új funkciót minden 18. életévét betöltött Facebook felhasználó használhatja majd.

A közösségi oldal legújabb lépése viszont a sorozatos adatvédelmi botrányok árnyékában érkezik. Továbbra is kérdéses, hogy képes lesz-e a Facebook megvédeni a randizós funkciót böngésző userek személyes adatait, valamint az is, hogy hány embert riaszt el a felülettől az a tény, hogy Mark Zuckerberg cégéhez tartozik.