Terjeszkedik Magyarországon a népszerű csokoládémárka

2019.09.12. 19:32

A Lindt&Sprüngli csokoládégyártó második üzletét a Fashion Streeten nyitja meg hamarosan a JLL közreműködésével.

A svájci Lindt budapesti terjeszkedése nem sokat váratott magára, a budai Allee Bevásárlóközpont után a pesti oldalon is sikeresen szerződtek a következő üzletük megnyitására. A helyszín a turisták által is közkedvelt belvárosi bevásárló "Mekka", a divatüzletekben bővelkedő Fashion Street, ahol mintegy 100 négyzetméteren kínálják majd édességeiket az ínyenceknek. A Lindt elhelyezkedése kiváló átvezetést biztosít majd a vendéglátás és a prémium kategóriájú divatüzletek között - írja a realista.hu.

Az Allee Bevásárlóközpont földszinti területén található Lindt üzlet a márka saját üzemeltetésében működik tavaly év vége óta. A boutique üzletkoncepció mentén kialakított egység nagy népszerűségnek örvend. A magyar piacon szerzett eddigi tapasztalataikat alapul véve, nagy reményekkel néznek a második Lindt üzlet elé. A historikus belvárosi jelenlétben tükröződik a jelentős múltra visszatekintő márkánk jelentette tradíció, és kiváló lehetőséget biztosít a nemzetközi vásárlóközönség elérésére - közölte Balogh Máté, a Lindt magyarországi értékesítési igazgatója.

Forrás: pexels.com

A JLL kiskereskedelmi bérbeadási részlege a csokoládémárka magyarországi piacra lépésétől kezdve segíti az üzlethálózat terjeszkedését, mint bérlőképviseleti tanácsadó. Úgy vélik, hogy a kiskereskedelmi piac jelenlegi telítettsége mellett a prémium lokációk elérhetősége korlátozottabb, különösen, ha figyelembe vesszük az újonnan piacra lépő márkák alacsonyabb mértékű kockázatvállalását. A Lindt számára a Fashion Street belvárosi elhelyezkedése, az ott megforduló vásárlóközönség, a prémium bérlői-mix egytől egyig segíti a kockázat csökkentését. Ennek a bérlőképviseleti tranzakciónak a sikerében az is segítségünkre volt, hogy a Lindt márkanév egy olyan húzóerővel rendelkezik, amivel a bérbeadók is szívesen bővítik a bérlői-mixüket – mondta el Sréter Éva, a JLL kiskereskedelmi bérbeadásért felelős vezetője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK