A Nestlé kézzel készített, luxus kategóriába tartozó KitKat csokoládékat árusít a szigetországban. A rendelésre készült csokoládék darabja 14 fontba (5 ezer forint) kerül – írja a CNBC.

A luxus csokoládékat a KitKat Chocolatory yorki üzletben lehet megvásárolni számos különleges kiadású – például gin tonikos, Earl Grey teás vagy cseresznyés sütemény ízesítésben – csokoládéval együtt, amiknek darabja 7,5 fontba (2.800 forint) kerül.

IllusztrációForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

A vásárlók megalkothatják saját csokoládéjukat is a közel 1.500 fajta ízből. A "Create Your Break" KitKat csokik darabja nyolc rúdból fog állni és lehet választani a tej-, ét-, fehér- és rubinvörös csokoládé alapok közül is. És akár három összetevőt is hozzáadhatnak a termékhez, például szárított málnát, rózsaszirmot, pirított kókuszdiót és még robbanó cukorkát is.

A szigetországban kapható hagyományos KitKat darabja 60 pennybe (228 forint) kerül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

White chocolate fans rejoice This is our KITKAT of choice this #WhiteChocolateDay

KITKAT (@kitkat) által megosztott bejegyzés,

Minden KitKat Chocolatoryban készülő termék egyedileg készül, testre szabható csomagolással.

Novembertől a cég honlapján is megrendelhetőek lesznek a személyre szabható KitKatek.

A KitKat a legnagyobb márkánk, és ez a legnagyszerűbb hír a márka számára, mióta a KitKat Chunky-t pontosan 20 évvel ezelőtt bevezettük" – mondta Rabia Khan, a Nestlé Egyesült Királyság és Írország KitKat Chocolatory részlegének vezetője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Brighten up your Sunday with KITKAT Ruby #UnexpectedBreak

KITKAT (@kitkat) által megosztott bejegyzés,

A két KitKat Chocolatory pop-up üzletben – az Oxford Streeten és a Trafford Centerben – szeptembertől karácsonyig árusítják a luxus csokoládékat

KitKat Chocolatory üzletek megtalálhatóak Japánban és Ausztráliában is.