Magyar zsenik költöznek be egy csupa design budapesti szállodába

Hotel Genius
Vágólapra másolva!
Dél-Buda egyik régóta várt fejlesztése, az ibis Styles Budapest Genius Hotel 2020 őszén megnyitja kapuit az első vendégek előtt. Ez egy különleges szálloda lesz, rendkívül érdekes belsőépítészeti megoldásokkal.
Vágólapra másolva!

Az ibis Styles Budapest Genius, az Infogroup Ingatlanfejlesztő cégcsoport és az ibis Styles Budapest Citywest egyik befektetője, Lovas Péter együttműködésében létrejövő új fejlesztés, amely a dél-budai régió hotelpiacán régóta fennálló űrt hivatott betölteni. A szálloda Dél-Buda vonzó részén, a Prielle Kornélia és a Szerémi utca kereszteződésénél található, így Budapest minden pontjáról könnyedén elérhető lesz.

A 3 csillagos hotel modern homlokzata mögé a fejlesztők a természettudományok híres magyar géniuszai által inspirált kreatív belső dizájnt álmodtak meg.

A 122 szobás szállodában étterem, tárgyaló és parkolási lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll majd. A nemrég aláírt megállapodás keretében az ibis Styles Budapest Genius szállodát - amely Hotel Genius projekt név alatt épül - az Accor Pannonia Hotels Zrt. fogja üzemeltetni.

Így fest majd a valóságban a Hotel Genius Forrás: infogroup.hu

– nyilatkozta Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója. –

A szálloda elhelyezkedése is érdekes: közel van a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemhez, ahonnan annyi magyar zseni került ki. A hotel egyaránt vonzó pont lehet a turisták és üzleti utazók számára.

A jövő ősszel átadásra kerülő szálloda látványterve Forrás: infogroup.hu

– tette hozzá Frank Reul, az Accor kelet-európai leányvállalata, az Orbis Hotel Group fejlesztési vezetője. Budapest nem csupán turista- és üzleti úticél, hanem európai és globális szinten is meghatározó városmárka. Meggyőződésük, hogy ez a befektetés egy nagyobb együttműködés kezdete a két vállalat között. A fejlesztési vezető úgy véli: a budapesti szállodapiacon még mindig van hely modern, új lifestyle szállodáknak.

Az új hotel lesz a kreatív és népszerű hotelmárka ötödik szállodája Budapesten. Az Accor Magyarországon jelenleg 20 szállodát üzemeltet, elsősorban Budapesten.