Rihanna elárulta divatmárkájának a titkát

"Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere - Red Carpet Arrivals LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Rihanna attends the "Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 24, 2017 in London,
Vágólapra másolva!
Rihanna szerint egyetlen aranyszabályon alapul a divatipari szereplésének sikere. A popsztár kijelentette, a lényeg az, hogy a vásárlóknak el kell hinniük, maga Rihanna is felvenne minden egyes ruhát, amely a nevéhez kötődik.
Vágólapra másolva!

Rihanna a novemberi amerikai Vogue-nak adott interjújában fejtette ki, milyen aranyszabály alapján működteti saját, Fenty nevű divatmárkáját. A popsztár szerint ugyanis a legfontosabb az, hogy a vásárlók minden egyes ruha kapcsán azt érezzék, maga Rihanna is hordaná őket.

A híresség közölte, bár nem ő a márka arca, mégis ő a múzsa a termékek mögött, és a saját lényege mindegyik termékben benne van.

Éppen ezért fontos, hogy amikor valaki megnézi a Fenty weboldalát, véletlenül se gondolja azt, Rihanna ilyesmit biztos nem venne föl.

A popsztár egy aranszabályra építi a divatmárkáját Forrás: AFP/Justin Tallis

Az énekesnő idén indította be a párizsi székhelyű márkáját, együttműködve az LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonnal. Ezzel Rihanna lett az első olyan nő, aki saját márkát teremtett a luxus divatház ernyője alatt.

Nem ez volt azonban Rihanna első közös projektje az LVMH házzal.

Még 2017-ben szintén a vállalattal együttműködve kerültek piacra a Fenty Beauty sminktermékei, amelyek az első évben nagyjából 600 millió dollárt hoztak.

A Fenty név egyébként Rihanna nevéből jön. Az énekesnő teljes neve ugyanis Robyn Rihanna Fenty.

A barbadosi születésű sztár számára pedig igen jól jött az LVMH-val kialakult kapcsolat. Rihanna ugyanis mára az Egyesült Államok leggazdagabb énekesnője, és az egyik legvagyonosabb 40 év alatti, önerőből meggazdagodott nője lett. A Forbes adatai szerint Rihanna nettó vagyona 600 millió dollár.