Nagy változások egy népszerű áruházláncnál

Spar
Vágólapra másolva!
A kiskereskedelmi lánc 2017 szeptemberében az érdi hipermarket áruházában indította el az önkiszolgáló gyorspénztári vásárlás lehetőségét. Az idei új telepítésekkel együtt év végére már a Spar 92 üzletében lesz elérhető ez a praktikus szolgáltatás. A vevők megkedvelték az időtakarékos megoldást, és egyre többen keresik ezt a fizetési módot: az érintett áruházakban a forgalom 30 százalékát ma már így kezelik.
Vágólapra másolva!

A Spar Magyarország elkötelezett a minőségi kereskedelem mellett, amelynek alappillére a fogyasztók érdekeit szem előtt tartó fejlesztési stratégia.

– mondta Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

Forrás: Origo

Kiemelten fontos számukra az áruházak folyamatos modernizációja, a praktikus és igényes vásárlói környezet kialakítása, a szolgáltatások kínálatának szélesítése, amelyhez hozzátartozik a gyors és kényelmes vásárlás elősegítése. Ennek hatékony és innovatív módja az önkiszolgáló gyorskassza-rendszer.

Jelenleg a vállalat 78 üzletegységében működik az egyszerűen kezelhető és praktikus önkiszolgáló pénztári rendszer, összesen 348 géppel,

amelyek ma már átlagosan a forgalom több mint 30 százalékát kezelik az érintett áruházakban. A gyorspénztárak a készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget is kínálnak a vevőnek a vásárolt áruk ellenértékének rendezésére: lehet bankkártyát, SuperShop-kártyát és Spar-ajándékkártyát is használni.

Forrás: Origo

Az áruházlánc idén további 14 üzletében helyez üzembe önkiszolgáló kasszákat, jövőre pedig újabb 60 áruház önkiszolgáló gyorskasszákkal történő ellátása szerepel a fejlesztési tervek között.

Ezáltal 2020 végéig már összesen több mint 150 üzletben élhetnek majd a vevők a legmodernebb és legkényelmesebb vásárlás lehetőségével.