Ez itt a világ legjobb ingatlanos álom állása

Tommy Hilfiger, luxus, ingatlan, hálószoba
Tommy Hilfiger hálószobája
Vágólapra másolva!
Egy luxustermékekkel foglalkozó online piactér munkatársakat keres, hogy azok a világ legpazarabb ingatlanjain bizonyosodhassanak meg afelől, hogy megfelelnek a gazdag ügyfelek elvárásainak. A luxusotthont tesztelők egy-egy hétig tartózkodnak az álomházakban, amiért még pénzt is kapnak. A házak között található egy luxus kastély a francia Riviérán, egy 25 hálószobás spanyol villa és egy óceánparti otthon Florida egyik exkluzív klubjában.
Vágólapra másolva!

Egy brit cég mintegy öt-tíz embert keres tesztelőnek a világ legfényűzőbb ingatlanjaiba, hogy így bizonyosodjon meg afelől, hogy azok kielégítik-e a leggazdagabb vásárlók minden igényét.

A sikeres jelölteknek 2000 fontos (760 ezer forintos) fizetésük lesz minden meglátogatott otthon után.

Az alkalmazottak évente 10–15 alkalommal végezhetik el ezt a heti munkát.

A munkát a HushHush.com nevű online piactér kínálja, amely „Milliomosok Amazonjának" nevezi magát. A felkínált ingatlanok között van egy luxus kastély a Riviérán, egy 25 hálószobás spanyol villa, egy floridai exkluzív klub óceánra néző ingatlanjai és egy 14 ezer négyzetméteres kastély a csendes-óceáni Heights szomszédságában, San Franciscóban.

A lakások ára 462.250 angol font és 81.046.350 angol font (176 millió és 30,8 milliárd forint) között mozog.

A tesztelőknek egy hétig kell az ingatlanokban egyedül lakniuk.

A sikeres pályázóknak egy hétig kell lakniuk a luxusingatlanokban (a kép illusztráció) Forrás: Corcoran Group

A luxus otthonok tesztelőinek utólag, a hazatérésüktől számított öt napon belül 800 szavas jelentést kell írniuk a társaságnak az ingatlanokról. Ebben részletezniük kell az ingatlan elhelyezkedését, megközelíthetőségét, stílusát, kényelmét és a webhelyhez mért alkalmasságát.

A munka magában foglalja továbbá a házak kipróbálását is még azok piacra kerülése előtt.

A munka ad-hoc alapon zajlik, ezért a sikeres pályázóknak a felkérésektől számítva rövid időn belül kell elutazniuk, viszont minden költségüket fedezik.

A HushHush azt mondja, hogy megbízható, csillogó szemű, lelkes, jó íráskészségű munkatársakat keres.

A jelentkezéshez egy online űrlapot kell kitölteni, és el kell magyarázni, miért szeretne valaki ingatlan tesztelő lenni. A HushHush úgy nyilatkozott, hogy nincs határideje a jelentkezésnek, csak az számít, hogy a megfelelő embereket megtalálják.

Forrás: Insider.com