Egy nemrég indult spanyol vállalkozás, a Mr Jeff egész Magyarországon elérhető mosodai szolgáltatást indít. Előre egyeztett időpontban viszik a szennyest, majd visszahozzák a tiszta ruhát, mindezt okostelefonos vezérléssel.

Android és az iPhone-okon futó iOS rendszereken elérhető applikáción, vagy a cég által üzemeltetett weboldalon keresztül moshatjuk ki a piszkos ruháinkat hamarosan. Elég lesz az általunk megadott időpontra és helyszínre rendelni egy futárt, aki elviszi a szennyest, majd amikor elkészült, akkor visszahozza a ruhákat tisztán, egy ugyancsak előre egyeztetett időpontban. Ezzel házhoz viszik a mosodát.

A szolgáltatásért nem csak alkalmanként lehet díjat fizetni, hanem havi előfizetéses rendszerben is, és természetesen a készpénz mellett bankkártyát is elfogadnak majd. A szolgáltatás az egész országra kiterjedően elérhető lesz.

A spanyol cég elsősorban a fiatal városlakókat célozza meg, akik folyamatosan használják a digitális eszközeiket, de kevés a szabadidejük. A cég saját felmérése szerint a felhasználóik 60 százaléka azelőtt sosem járt mosodában, vagyis több mint fele arányban teljesen új célcsoportot tudnak elérni.

https://forbes.hu/wp-content/uploads/2019/10/jeff_fundadores.jpeg

A Mr Jeff alapítói: Rubén Muñoz, Adrián Lorenzo és Eloi Gómez

A cég neve Mr Jeff, és idén már négy évesek. A startupot három spanyol fiatal alapította, máig valenciai központtal, noha már több mint 30 országban működik a világban, köztük több ázsiai országban, Egyiptomban és Törökországban, valamint Dél-Amerikában. A terjeszkedésük forrásaként 2018 decemberben kaptak 12 millió dollárt, ami az összes tőkebevonásuk négyötöde.

A Mr Jeff franchise rendszerben üzemel, így céljuk minél több helyi vállalkozót elérni. Ez már csak azért is vonzó lehet, mert a működési modelljük során a befektetés 17 hónapon belül megtérül, és 12 hónap után már jelentős profitot termel, amihez a partnerek komoly marketing és logisztikai támogatást kapnak.

Forrás és további információ: Forbes.hu