Veszélyes terméket hív vissza a Lidl

Lidl
A logo is pictured on a sign outside a Lidl supermarket store in London on September 26, 2016. - Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. (Photo by Daniel Leal-Olivas / AFP)
Vágólapra másolva!
A Lidl arról tájékoztatja a fogyasztókat, hogy visszahív egy veszélyes terméket, a Culina leveles tésztát, mert szennyeződést tartalmazhat.
Vágólapra másolva!

Termék neve: Culina Leveles tészta, gyorsfagyasztott, 500g (Lidl)
Probléma jellege: idegenanyag szennyezettség

A Lidl honlapján az esettel kapcsolatban a következőket irja:

A Lidl Magyarország – felelős vállalkozóként – arról tájékoztatta a Nébihet, hogy idegenanyag szennyezettség (fémforgács) miatt, gyártói értesítés alapján, kivonták a forgalomból és visszahívják a fogyasztóktól az általuk forgalmazott, alábbi gyorsfagyasztott, leveles tészta terméktételt. A Lidl az üzletekben és a honlapján tájékoztatót helyezett el a vásárlók informálása érdekében. (https://www.lidl.hu/extrak/hirek-ujdonsagok )

Forrás: Lidl

A termék adatai:

Márka: Culinea
Termék neve: Culinea Leveles tészta, gyorsfagyasztott
Kiszerelés: 500 g
Gyártó: Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft.
Minőségmegőrzési idő: 27.02.2021

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel.

A Lidl tájékoztatása szerint a vételárat megtérítik.