Új pizzalánc jönne Magyarországra

olasz,pizza,első
Vágólapra másolva!
Tíz amerikai franchise tizenkét márkát hozna Magyarországra - értesült a Világgazdaság. A Nemzetközi Franchise-szövetség és az Egyesült Államok nagykövetsége által közösen szervezett üzleti rendezvényen ott volt a Papa John's is, a világ negyedik legnagyobb pizzalánca.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok vendéglátóipari szektora érdeklődik Magyarország iránt, amit a most lezajlott üzleti célú rendezvény is megerősít. De nem csak vendéglátóiparról van szó, hanem fitnesz-, zeneiskolai és autókozmetikai szolgáltatók is szerződnének magyar vállalkozókkal.

Az élelmiszeripari szereplők közül a Papa John's elsősorban olyan magyar vállalkozókkal szeretne együtt dolgozni, akiknek már van éttermi tapasztalatuk.

Az idén 35 éves hálózat 5200 pizzázót működtet a nagyvilágban, és alacsony belépési költség mellett erős marketingtámogatást ígér.

Hamarosan új gyorséttermi láncok jelenhetnek meg Magyarországon, ha sikerül hazai partnert találniuk az itteni terjeszkedésükhöz Forrás: Pepe in Grani / Luciano Furia /Facebook.com

Egy másik ilyen, az idén 75 éves, és a nagyvilágban több mint négyezer egységet üzemeltető hamburgerlánc, a Carl's Jr. szintén olyan partner vállalkozókat keres, akik az FMCG szektorban és a vendéglátásban dolgoznak, megfelelő infrastruktúrával és dolgozói létszámmal rendelkeznek.

Egy harmadik ilyen gyorséttermi lánc,

az idén 103 éves Nathan's Famous is érdeklődik hazánk iránt.

A főleg hot-dog termékekkel kereskedő cég 1-3 millió dolláros vagyont vár el leendő franchise partnereitől.

Forrás: Vg.hu