Az Apptopia adatai szerint a Disney streaming szolgáltatásának alkalmazását eddig 15,5 milliószor töltötték le, ez pedig azt jelenti, hogy nagyjából napi egymillió új előfizetője lehet a Disney+-nak.

Ugyan a Disney+ indulása nem volt zökkenőmentes, azóta a streaming platformon tapasztalt kezdeti hibák java részét elhárították. Az applikációt már 15,5 millióan töltötték le, ráadásul a felhasználók nemcsak a kezdeti ingyenes időszakot használják ki, hanem elő is fizetnek a szolgáltatásra.

Az első 13 napban az alkalmazáson belül 5 millió dollárt költöttek el a felhasználók, akik nem csak ezen a módon tudnak előfizetni, hanem a Disney+ honlapján keresztül is, de ezzel kapcsolatban az Apptopia nem szolgált adatokkal.

illusztrációForrás: Getty Images/2019 Chesnot/Chesnot

A Disney+ november 12-én mutatkozott be és már az első 24 órában elérte a 10 millió előfizetőt, akik közül sokan nem csak egy hónapra, hanem hosszabb időszakra fizettek elő. Ráadásul a vállalat rendkívül kedvezően adta a három éves előfizetést, így azt is minden bizonnyal sokan választották.

Ez még mindig távol van a Netflix 60 millió amerikai és 97 millió globális előfizetőjétől, azonban a Disney+ még csak néhány országban érhető el, ám jó úton halad afelé, hogy megszilárdítsa helyzetét a streaming piacon.