Hálaadáskor teljesen összeomlottak a nagy közösségi oldalak

Instagram
ANKARA, TURKEY - SEPTEMBER 04: Icons of WhatsApp Messenger messaging and voice over IP service, Instagram social networking service, Social network company Facebook, YouTube video sharing company, Snapchat multimedia messaging app, Twitter news and social networking service, Swarm mobile app, Facebook Messenger messaging platform and Gmail email service applications are seen on a screen of smart phone as the Instagram logo is seen on the background on a laptop screen in Ankara, Turkey on September 04, 2018. Muhammed Selim Korkutata / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban csütörtökön ünnepelték a hálaadást, így minden bizonnyal rengetegen akartak megosztani friss tartalmakat közösségi oldalaikon, erre azonban sokaknak nem volt lehetősége, mivel a Facebook családba tartozó minden alkalmazás komoly problémákkal küzdött.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön magyar idő szerint 3 óra körül hírtelen megugrott a közösségi oldalakkal kapcsolatos hibajelentések száma a Down Detector nevű oldalon. A felhasználók többsége arra panaszkodott, hogy nem tudják használni a Facebook, az Instagram és a Messenger alkalmazásokat.

illusztráció Forrás: AFP/Anadolu Agency/Muhammed Selim Korkutata

Nem sokkal ezután az Instagram hivatalos Twitter fiókján tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy a hiba minden Facebook családba tartozó alkalmazásra kiterjed és már dolgoznak a probléma elhárításán.

A vállalatoknak ugyan néhány óra múlva sikerült helyreállítani az alkalmazások működését,

azonban a felhasználók egyre elégedetlenebbek, mert az utóbbi időben egyre gyakoribbak az ehhez hasonló kimaradások a közösségi oldalak szolgáltatásában.