Játékkonzolt rendeltek, az Amazon fogkefét és csörgődobot szállított ki

2019.12.06. 20:02

Több vásárló is panaszkodott, mivel az amerikai e-kereskedelmi óriás a múlt heti nagy leárazásakor többször is fogkefét, csörgődobot és óvszert szállított ki a vásárlóknak a megrendelt Nintendo Switch játékkonzol helyett – írja a Business Insider.

Az Amazon elnézést kért a vásárlóktól a hibás csomagok miatt.

IllusztrációForrás: AFP/Denis Charlet

A The Daily Mirror szerint legalább egy tucat vásárló panaszkodott arra a közösségi médiában, hogy a világ legnagyobb online kiskereskedője rossz megrendeléseket teljesített.

Az angliai Leicesterben élő Jake Lawrence Twitter bejegyzésben osztotta meg, hogy az általa rendelt kézikonzol helyett egy mikrofont és egy csörgődobot kapott. Viv Johnson Staffordshire-ből pedig David Williams Buckingham palotáról szóló könyvét kapta kézhez a Nintendo Switch helyett.

IllusztrációForrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Számos vásárló jelezte a közösségi médiában, hogy rendelésük helyett még csak nem is hasonló tárgyak érkeztek: volt, aki laptop ventillátort, Duracell elemet, fogkefét vagy óvszercsomagot kapott.

„Nagyon sajnáljuk ezt az esetet, és kivizsgáljuk az okokat. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy vegyék fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy helyrehozhassuk a hibát" – olvasható a cég közleményében.

A Black Friday, vagyis a Fekete Pénteken szokásos kedvezményes árú akció az Amazon egyik legforgalmasabb vásárlási időszaka. A Nemzeti Kiskereskedelmi Szövetség szerint a novemberi és decemberi ünnepi szezonban az eladások várhatóan rekordszintű 727,9 és 730,7 milliárd dollár közötti bevételt eredményeznek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK