Már otthonra is igényelhető a Fehér Ház belső dekoratőre

karácsony, karácsonyfa, égősor, dekoráció
Vágólapra másolva!
Heather Cooper, a washingtoni székhelyű belsőépítész három elnök alatt is szolgált, mint a Fehér Ház dekoratőre, akit az ünnepek miatt egyre többször kérnek fel a karácsonyi díszítés megtervezésére – írja a MarketWatch.
Vágólapra másolva!

A Washingtonban élő Chrys Kefalas férjével közösen bérelték fel Heather Coopert azért, hogy ünnepi hangulatot csempésszen otthonukba, és egyúttal minimálisra csökkentse a karácsonyi dekorálás okozta stresszt.

A dekoratőr pedig nem egészen egy nap alatt feldíszítette otthonukat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

– nyilatkozta Kefalas.

A Healthline orvosi tanácsadással foglalkozó webhely 2015-ös felmérése szerint

az emberek 62 százaléka stresszesnek tartja az ünnepi időszakot,

míg a Pszichológiai Szövetség megbízásából készített 2006-os tanulmány szerint az időhiányt nevezik meg az amerikaiak többsége a legnagyobb stressz forrásként.

– mondta Cooper, aki a díszítéshez a családok saját díszeit használja fel, de új kiegészítőket is hozzá szokott adni a dekorációhoz, így bővítve ügyfelei karácsonyi dekorációs gyűjteményét.

A dekoratőr általában

napi 1.200 dollárt számít fel (353 ezer forint) szolgálataiért,

ugyanakkor a nagyobb otthonok díszítése akár napokig is eltarthat. Ügyfelei jórészét azok az emberek teszik ki, akik az ünnepi időszak alatt is elfoglaltak, ők általában a hagyományos karácsonyi díszítést részesítik előnyben.

Míg a Fehér Házban dolgozott, Cooper elkészített egy hatalmas cukorka-adagolót, amit télies dekorációval rendezett be és a vendégek fehér cukorkákat kaptak belőle.

Idén pedig egy kaliforniai család bérelte fel, hogy ötvözze a karácsonyi díszítést egy babaváró bulival, a fákat rózsaszín díszekkel, balettcipőkkel és egyszarvúakkal díszítette fel.