Ebben a különleges játékban a fekete macska is szerencsét hozhat

kaparós sorsjegy
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Január 11-től elérhető a Szerencsejáték Zrt. idei első és egyben legújabb sorsjegye, a Szerencse vagy Mázli, amellyel egy vadonatúj játékmenetet próbálhatnak ki a játékosok. A négylevelű lóheréket és fekete macskákat ábrázoló játékkal akár a 25 millió forintos főnyereményt is hazaviheti a szerencsés nyertes.
Vágólapra másolva!

Magyarországon a sorsjegyek nagy népszerűségnek örvendenek a játékosok körében, hiszen az Ötöslottó után ezt a játéktípust vásárolják legszívesebben. Éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. időről időre új termékekkel bővíti portfólióját.

A hazai lottótársaság újonnan kibocsátott, különleges játékmenettel rendelkező Szerencse vagy Mázli elnevezésű sorsjegye 500 forintba kerül, és akár 25 millió forintot is nyerhetnek vele a játékosok.

A sorsjegyen két játék található, egy szimbólumkereső, illetve egy bónuszjáték.

A szimbólumkereső játékban a felső játékmező lekaparásával szimbólumok válnak láthatóvá, amelyeket az alatta található öt sorban kell megtalálni. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos egy sorban az összes szimbólumot be tudja jelölni.

Rendkívül népszerűek Magyarországon a sorsjegyek

De akkor se csüggedjen senki, ha egy sorban nincs a felső játékmezővel egyező szimbólum, mert a többi sorsjeggyel ellentétben továbbra is van esély nyerésre.

A szerencseszimbólumokat ábrázoló sorok után egy bónuszjáték is található, amellyel akkor lehet elérni nyereményt, ha a fedőréteg a 7-es számot rejti.

A Szerencse vagy Mázli sorsjegy 25 milliós főnyereménye mellett - többek között - 10 darab 1 millió forintos és 45 darab 100 ezer forintos nyereményt is kínál.