Máris állást ajánlottak Meghannek és Harry hercegnek

Horizontal
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex reacts as they leave after her visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, in London on January 7, 2020. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a sussexi hercegi pár megkapja az első állásajánlatot. Nyomtatott hirdetést feladva kínálja munkalehetőséggel a Burger King Harry herceget és Meghan Markle-t, miután azok bejelentették, visszalépve kötelezettségeiktől, az eddigiekhez képest hagyományosabb életvitelre rendezkednek be, és függetlenné válnának az uralkodóház finanszírozásától. Az ajánlat természetesen marketingfogás.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo megírta, a hercegi pár bejelentése váratlanul érte a brit uralkodóház tagjait, mert arról előzetesen nem egyeztettek velük. Így II. Erzsébet királynő és a család többi tagja, lényegében mindenki mással egy időben értesült arról, Harry herceg és felesége nem pusztán rájuk háruló feladataikból lépnének vissza, hanem mind anyagi, mind más vonatkozásban, szinte teljesen függetlenednének a királyi család életétől.

Vajon mit szól hozzá a hercegi pár? Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az anyagi függetlenedés persze nem lesz egyszerű dolog, de a Burger King marketingcsapata nem is volt rest, és lecsapta a magas labdát: nyomtatott hirdetést adtak fel, melyben még koronával is kecsegtetik a trón utódlási sorában egyébként csak a hatodik helyen álló Harry herceget és nejét - írja a KreatívOnline.

"Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, van számotokra egy új koronánk" - áll a Burger King printhirdetésén, amely természetesen a brit királyi család szakítását jelző múlt heti bejelentésre reagál.

Koronát ajánl Harry hercegéknek a gyorsétteremlánc Forrás: Ads of the World

A gyorsétterem-lánc azonban részletesebb ajánlatot is tett a párnak: "Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" - cukkolja tovább Harryéket a hirdetés.

Érdemes megfigyelni a hirdetés betűtípusát is Forrás: Ads of the World

Arról nincs információ, hogy Harry herceg és Meghan Markle, mit szóltak az óriáscég felhívásához.