Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a sussexi hercegi pár megkapja az első állásajánlatot. Nyomtatott hirdetést feladva kínálja munkalehetőséggel a Burger King Harry herceget és Meghan Markle-t, miután azok bejelentették, visszalépve kötelezettségeiktől, az eddigiekhez képest hagyományosabb életvitelre rendezkednek be, és függetlenné válnának az uralkodóház finanszírozásától. Az ajánlat természetesen marketingfogás.

Ahogy az Origo megírta, a hercegi pár bejelentése váratlanul érte a brit uralkodóház tagjait, mert arról előzetesen nem egyeztettek velük. Így II. Erzsébet királynő és a család többi tagja, lényegében mindenki mással egy időben értesült arról, Harry herceg és felesége nem pusztán rájuk háruló feladataikból lépnének vissza, hanem mind anyagi, mind más vonatkozásban, szinte teljesen függetlenednének a királyi család életétől.

Vajon mit szól hozzá a hercegi pár?Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az anyagi függetlenedés persze nem lesz egyszerű dolog, de a Burger King marketingcsapata nem is volt rest, és lecsapta a magas labdát: nyomtatott hirdetést adtak fel, melyben még koronával is kecsegtetik a trón utódlási sorában egyébként csak a hatodik helyen álló Harry herceget és nejét - írja a KreatívOnline.

"Kedves herceg és hercegné, ha állást kerestek, van számotokra egy új koronánk" - áll a Burger King printhirdetésén, amely természetesen a brit királyi család szakítását jelző múlt heti bejelentésre reagál.

Koronát ajánl Harry hercegéknek a gyorsétteremláncForrás: Ads of the World

A gyorsétterem-lánc azonban részletesebb ajánlatot is tett a párnak: "Sokakhoz hasonlóan lépjetek be a munka világába nálunk. A korona is tökéletesen passzol hozzátok. Annyi hercegi párként eltöltött év után amúgy is ideje, hogy végre úgy egyetek, mint a királyok" - cukkolja tovább Harryéket a hirdetés.

Érdemes megfigyelni a hirdetés betűtípusát isForrás: Ads of the World

Arról nincs információ, hogy Harry herceg és Meghan Markle, mit szóltak az óriáscég felhívásához.