Baj van a Lidl egyik termékével, ne egye meg

Lidl
A LIDL sign is seen in Munich. Lidl Stiftung & Co. KG formerly Schwarz Unternehmenstreuhand KG, is a German global discount supermarket chain, based in Neckarsulm, Germany, that operates over 10,000 stores across Europe and the United States. (Photo by Alexander Pohl/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A beszállító kérésére, a Lidl áruházlánc visszahívja egyik paradicsomtermékét, derül ki a diszkontlánc honlapjáról.
Vágólapra másolva!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Hódkertész Kft. elővigyázatosságból visszahívja azon lédig Fürtösparadicsom termékét, amely üzleteinkben 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban volt kapható - írja a Lidl.

Illusztráció Forrás: AFP/NurPhoto/Alexander Pohl

A visszahívás oka, hogy a fenti termékben a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutatott ki.

A Lidl kéri vásárlóit, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák azt el, hanem vigyék vissza azt az áruházlánc bármely üzletébe.

A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a 2020.01.08. és 2020.01.10. közötti időszakban értékesített lédig kiszerelésű Fürtösparadicsom termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más paradicsomra és más zöldség-gyümölcs termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Hódkertész Kft. elnézést kér az okozott kellemetlenségért, írja a diszkontlánc.