A Kincsem+ január 26-i futamán a Grand Prix d'Amerique lóversenyfutam 100. születésnapja alkalmából többszörösére emelkedik a jellemzően vasárnaponként meghirdetett Jackpot, így aznap közel 1 milliárd forintot is nyerhetnek azok, akik a legkiválóbb lovakra fogadnak.

Most vasárnap délután a világ legnagyobb ügetőversenye, a 100. születésnapját ünneplő
Grand Prix d'Amerique lesz a Kincsem+ futam Vincennesben. A világhírű esemény klasszis lovakat, kiváló versenyt, hatalmas küzdelmet, sok izgalmat és igazán komoly, 900 millió forintos jackpotot kínál, amelyért most különösen érdemes Kincsem+ TUTI fogadást vásárolni.

A 2019-es Grand Prix d'AmeriqueForrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

A franciák 1920-ban, az amerikaiak első világháborúban való segítségnyújtásáért tanúsított hálájuk jeléül hozták létre a Grand Prix d'Amerique lóversenyfutamot Vincennes-ben, amely mára
Franciaország legnagyobb pénznyereményét nyújtó lovas versenye lett. A lovak minden évben 40 ezres nézőközönség előtt futnak, akik számára a tét nem kicsi, hiszen az érdeklődők átlagosan 40 millió euró értékben teszik meg tétjeiket kedvenc lovaikra.

Ott lesz a startnál a címvédő Belina Josselyn, a kétszeres bajnok Bold Eagle, és a legveszélyesebb kihívók, Propulsion, Ringostarr Trebb, Uza Josselyn és Vivid Wise As lehetnek majd. A lóverseny szerelmeseinek tehát érdemes lesz követnie az eseményeket vasárnap, mivel felejthetetlen élményt nyújt a világ legrangosabb ügetőversenye.