Vasárnap futják a legrangosabb ügetőversenyt Franciaországban

racing Horizontal
French driver Franck Nivard and his horse Bold eagle are seen after competing in the Grand Prix d'Amerique horse race on January 27, 2019 at the Vincennes Hippodrome de Paris in Paris. - bold eagle franck nivard (Photo by Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Kincsem+ január 26-i futamán a Grand Prix d'Amerique lóversenyfutam 100. születésnapja alkalmából többszörösére emelkedik a jellemzően vasárnaponként meghirdetett Jackpot, így aznap közel 1 milliárd forintot is nyerhetnek azok, akik a legkiválóbb lovakra fogadnak.
Vágólapra másolva!

Most vasárnap délután a világ legnagyobb ügetőversenye, a 100. születésnapját ünneplő
Grand Prix d'Amerique lesz a Kincsem+ futam Vincennesben. A világhírű esemény klasszis lovakat, kiváló versenyt, hatalmas küzdelmet, sok izgalmat és igazán komoly,

900 millió forintos jackpotot kínál, amelyért most különösen érdemes Kincsem+ TUTI fogadást vásárolni.

A 2019-es Grand Prix d'Amerique Forrás: AFP/Geoffroy Van Der Hasselt

A franciák 1920-ban, az amerikaiak első világháborúban való segítségnyújtásáért tanúsított hálájuk jeléül hozták létre a Grand Prix d'Amerique lóversenyfutamot Vincennes-ben, amely mára
Franciaország legnagyobb pénznyereményét nyújtó lovas versenye lett.

A lovak minden évben 40 ezres nézőközönség előtt futnak, akik számára a tét nem kicsi, hiszen az érdeklődők átlagosan 40 millió euró értékben teszik meg tétjeiket kedvenc lovaikra.

Ott lesz a startnál a címvédő Belina Josselyn, a kétszeres bajnok Bold Eagle, és a legveszélyesebb kihívók, Propulsion, Ringostarr Trebb, Uza Josselyn és Vivid Wise As lehetnek majd. A lóverseny szerelmeseinek tehát érdemes lesz követnie az eseményeket vasárnap, mivel felejthetetlen élményt nyújt a világ legrangosabb ügetőversenye.