Jeff Bezos barátnőjének testvére adta el a milliárdos adatait

Jeff Bezos, Amazon, Blue Origin
Amazon and Blue Origin founder Jeff Bezos provides the keynote address at the Air Force Association's Annual Air, Space & Cyber Conference in Oxen Hill, MD, on September 19, 2018. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A New York-i ügyészségnek bizonyítéka van arra, hogy Jeff Bezosnak, az Amazon vezérének barátnője, Lauren Sanchez kompromitáló üzeneteket osztott meg testvérével, aki ezeket később eladta.
Vágólapra másolva!

Bezos a múlt héten került ismét rivaldafénybe, amikor kiderült, hogy nagy valószínűséggel Mohammed bin Salman feltörte a telefonját és több információra is szert tett. 2018. május 1-én Bezos és a koronaherceg a WhatsApp nevű alkalmazáson keresztül beszélgettek, amikor az állítások szerint egy kártékony kóddal fertőzött videófájlt küldtek Bezos telefonjára, mégpedig bin Szalmán herceg személyes fiókjából.

Miután Bezos rákattintott a videóra az adatlopás órákon át zajlott és a The Guardian információi szerint rengeteg adat kerülhetett rossz kezekbe, köztük sok bizalmas, személyes információ is.

Egy bulvárlap, a National Enquirer még tavaly januárban közölt részleteket arról, hogy Bezos házasságon kívüli viszonyt folytat valakivel. Több forrás szerint a National Enquirer kapcsolatban áll Szaúd-Arábiával, bár néhány szakember azért óvatosságra int az ügyben.

Jeff Bezos Forrás: AFP/Jim Watson

A The Washington Journal viszont nemrég arról számolt be, hogy Jeff Bezos jelenlegi barátnője, Lauren Sachez a viszony kezdetekor a testvérével osztott meg szaftos részleteket, aki ezeket az információkat később eladta a National Enquirernek.