Így készül a Valentin-napra a patinás amerikai étteremlánc

Olive Garden
Vágólapra másolva!
Az olasz ihletésű ételeket felvonultató Olive Garden étteremlánc híres kenyérrúdjait csokorban lehet megvásárolni Valentin-nap alkalmából – írja a Business Insider.
Vágólapra másolva!

Az 1982-ben alapított étteremlánc egy nappal Valentin-nap előtt kezdi el árusítani a kenyérrúd csokrát és a mentás csokoládéját, amit

kizárólag az étterem ToGo vacsorájának részeként lehet majd megvásárolni,

ameddig a készlet tart.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A három fogásos vacsora ára 34,99 dollárról (10 ezer forint) indul,

és tartalmazza a kenyér rudat vagy levest, szószt valamint az ötsajtos ziti al fornót. Plusz öt dollárért (1.500 forint) csirkés alfrédót kérhetnek a vendégek a sajtok helyett. Desszertként pedig tiramisut vagy Black Tie Mousse tortát lehet fogyasztani.

Az ételszállítás lesz az éttermek legnagyobb kihívása idén

2022-re az ételkiszállítás 75,9 milliárd dolláros üzletággá válik, ez háromszorosa a 2011-ben nyilvántartott 23,2 milliárd dolláros összegnek a Cowen & Company jelentése szerint. Bár az ételkiszállítás üzletága virágzik, mégis komoly problémákkal szembesül - írja a Business Insider. Továbbra is nagy a káosz az ételkiszállításnál - mondta Fred LeFranc, az éttermekkel foglalkozó tanácsadó cég, a Results Thru Strategy ügyvezető igazgatója.

Bár már tavaly is meg lehetett vásárolni a kenyérrúdból készült csokrot, ez az első alkalom, hogy online megrendelés után a közel ezer amerikai étterem bármelyikében elvitelre is lehet kérni.

Olive Garden éttermek az Egyesült Államokon kívül Kanadában, Mexikóban, Brazíliában és Kuvaitban is megtalálhatóak.

Illusztráció Forrás: Olive Garden

A közel negyven éve működő lánc 2014-ben indította el online rendelési lehetőségét, valamint ekkor újította meg a cég logóját és éttermeinek kialakítását.