Hamarosan kapható lesz a gyümölcsleves kávé

Pensive happy woman holding glass with tasty juice. Healthy Eating Portrait Women Females Dieting Smoothie City Life Thirsty Cola Cute Young Adult Smiling Handshake Looking Eating Fun Refreshment Healthy Lifestyle Cold - Temperature Heat - Temperature Ene
Pensive happy woman holding glass with tasty juice in the street. Healthy Lifestyle, Food. Drink Juice. Health Care And Beauty Concept.
Vágólapra másolva!
Hidegvízben készült kávé és gyümölcslé összekeverésével hoztak létre egy meglehetősen rövid (két tagból álló) termékvonalat Amerikában - írja a Store Insider.
Vágólapra másolva!

Az üdítőket egy Ocean Spray nevű áfonyatermesztő szövetkezet állítja elő.

Tőzegáfonyás és feketeáfonyás, illetve tőzegáfonyás és limonádés ízesítésű keverékek alkotják a repertoárt.

Az Ocean Spray Brew márkanév alatt futó dzsúszokhoz adott kolumbiai kávé állítólag egy fél csésze feketével megegyező fokú élénkítő hatást kölcsönöz a terméknek.

Az italokban nincs hozzáadott cukor, tartósítószer, mesterséges ízesítő, valamint mesterséges színezék sem.

Az USA mezőgazdasági minisztériuma (USDA) 1970 óta méri, hogy az amerikaiak fejenként mennyi gyümölcslevet fogyasztanak.

Ez a mennyiség 2017-ben 5,2 gallon (kb. 20 liter) volt, ami a nyomon követett 47 évben negatív rekordnak számít.

A tengerentúlon a kávéfogyasztás ezzel szemben szárnyal.

Az E-import statisztikái szerint az Egyesült Államokban naponta 400 millió csészét szürcsöl el a lakosság, a kávépiac értéke 2018-ra elérte a 88 milliárd dollárt.

A jelek szerint az USA-ban lesznek elérhetőek az italok, és nincs hír arról, hogy a forgalmazást azon túl máshova is kiterjesztenék. Szinte borítékolható, hogy a keverékek fogadtatása vegyes lesz. Annyi biztos, hogy az összetevőik egészségesek, ami igazolhatja a szokatlan párosítás létét.