A spórolós milliárdos iPhone-ra cserélte hatezer forintos telefonját

Premiere of The Post USA Washington actors 14.12.2017 PHOTOCALL premiere film industry Warren Buffett at the Washington, DC Premiere of The Post at The Newseum. Washington, DC - Thursday December 14, 2017.
Warren Buffett
Vágólapra másolva!
A milliárdos Warren Buffett, a Berkshire Hathaway vezérigazgatója nemrég bejelentette, hogy lecseréli régi összecsukható Samsung SCH-U320 készülékét és átvált az Apple legújabb okostelefonjára.
Vágólapra másolva!

Buffett a CNBC-nek adott interjújában beszélt arról, hogy megvált régi Samsung telefonjától és egy új iPhone-ra váltott.

A 89 éves sztárbefektető az Apple legnagyobb részvényese, de eddig csak egyetlen terméket, az iPad-et használta aktívan, 2013 óta.

Buffett egyébként nem használja ki a modern készülék nyújtotta lehetőségeket. Elmondása szerint az iPhone-t csupán telefonálásra, az iPad-et pedig a részvények árfolyamának követésére használja.

Warren Buffett Forrás: AFP/Avalon.red/Dennis Van Tine

Az évek alatt már több iPhone-t is kapott, sőt volt olyan, hogy maga az Apple vezérigazgatója, Tim Cook ajándékozott telefont Buffett-nek, azonban eddig egyiket sem használta. Buffett vállalatának, a Berkshire Hathawaynek, jelenleg 5,6 százalékos részesedése van az Apple-ben.